Torenstraat 21 – 9671 EC Winschoten

Soort woonhuis Appartement
Oppervlakte 76m² woonopp.
Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar 2023
Vraagprijs € 219.000 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Een uniek idee is uitgewerkt en wordt binnenkort gerealiseerd!

Genieten van Winschoten, alle voorzieningen binnen handbereik.

Midden in het centrum van Winschoten aan de Torenstraat kan je binnenkort duurzaam en energiezuinig wonen. Hier wordt een compleet nieuw modern appartementencomplex gerealiseerd.

De appartementen zijn gasloos, energiezuinig en voldoen aan de laatste BENG-eisen. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen, ten behoeve van de centrale voorzieningen, die de kosten voor algemeen energieverbruik aanzienlijk kunnen verlagen.

Verschillende woningtypen wisselen elkaar af, allen beschikken over een ruime woonkamer en 2 slaapkamers, badkamer, technische ruimte met witgoedaansluitingen en een royaal balkon, door de riante raampartij haal je buiten een beetje naar binnen.

En dat ook nog eens op een uitstekende locatie! Binnen 5 wandelminuten sta je op het gezellige marktplein of wandel je naar het station. Met de auto bereik je in no-time de A7 vanwaar je alle richtingen makkelijk kunt bereiken. Pak je toch liever de fiets, ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Heerlijk fietsen in de natuur of een rondje ‘Oldambtmeer’ .

Het kleinschalige complex bestaat uit 6 appartementen, er is keuze in opties tot aanpassingen naar eigen woonwensen. Grootte circa 78 m² – 88 m². Prijzen vanaf 219.000,- v.o.n.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, of vraag naar de brochure.

KENMERKEN:
– Prijzen vanaf € 219.000,– tot € 307.000,- vrij op naam
– Woonoppervlakte van 78 m2 – 88 m2
– Woonkamer en open keuken
– Terras/ balkon
– Standaard 2 slaapkamers
– Badkamer met douche, wastafel en toilet
– Technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine/-droger
– Fietsenberging op de begane grond
– Indeling kan in overleg aangepast worden
– Veel optiemogelijkheden

Heb je interesse voor nieuwbouwappartement in Torenstraat en wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of een brochure.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Dit project wordt ontwikkeld door: Hamstone Bouwmanagement