Langeleegte 177 – 9641 GX Veendam

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 106m² woonopp. / 510m² perceelopp.
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1926
Vraagprijs € 239.500 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Prachtig gesitueerd aan de rand van het natuur- en recreatiegebied “Borgerswold” staat deze sfeervolle en levensloopbestendige vrijstaande woning. Vrij uitzicht aan de achterzijde en het nieuwe leer- en sportpark ”Langeleegte” op loopafstand, een uitstekende locatie om te wonen! De woning heeft een uitstekende verbinding met de stad Groningen, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen 30 minuten is te bereiken.

De indeling is als volgt: Zijentree/hal met de meterkast die toegang geeft tot sfeervolle woonkeuken welke voorzien is van al het hedendaagse inbouwapparatuur en toegang geeft tot een ruime provisiekelder. Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van een erker alsmede een sfeervolle haardpartij. De achterzijde van de woning is uitgebouwd waardoor er een slaapkamer (17 m²) alsmede een badkamer met ligbad, douchegelegenheid en wastafel op de begane grond zijn gesitueerd. Vanuit de hal zijn de meterkast, het toilet en de bijkeuken bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met inpandige kastruimte. De overloop geeft toegang tot een tweetal slaapkamers, respectievelijk 14 m² en 8 m².

De verrassend diepe tuin is voorzien van diverse terrassen, een overdekt loungegedeelte en geeft een fraai uitzicht over de landerijen. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen garage te bereiken welke momenteel als recreatieruimte in gebruik wordt genomen.

De woning biedt tal van mogelijkheden als levensloopbestendig wonen en de combinatie van wonen en werken. De woning beschikt over isolerende beglazing. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming en de berging is voorzien van zonnepanelen.

INFO:
– Prachtig gelegen aan de rand van Borgerswold
– Levensloopbestendig wonen
– Zonnepanelen geplaatst in 2023
– Drietal slaapkamers