Beneden Oosterdiep 93 – 9641 JC Veendam

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 174m² woonopp. / 280m² perceelopp.
Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Bouwjaar 1961
Vraagprijs € 279.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Leuk wonen met het centrum van Veendam op loopafstand wordt aangeboden een royale ‘levensloopbestendige’ woning met garage, berging erf en een zonnige tuin met terras. Een geheel woonprogramma bevindt zich op de begane grond.

De woning heeft de navolgende indeling:

Begane grond: achterentree/ hal met toegang tot de toilet en de badkamer met douche met vaste wastafel, bijkeuken, een woonkeuken (13 m²) ( voorzien van inbouw apparatuur) met een openslaande deur naar het zonnige terras. Aan de voorzijde is de ruime en lichte woonkamer (50 m²)gesitueerd, welke voorzien is van een laminaat vloer en een pelletkachel. Er is een kelderkast aanwezig. Vanuit de woonkamer is tevens de toegang tot de grote ouderslaapkamer (18 m²).

Verdieping: trapopgang, overloop, 4 slaapkamers (15, 6, 8, 9 m²), alsmede een bergkamer en bergruimte. De verdieping is netjes, doch eenvoudig van afwerking en kan makkelijk opgedeeld worden in een viertal ruime slaapkamers.

Op de begane grond is tevens aanwezig een heerlijke hobbyruimte, groot circa 25 m², welke bereikbaar is vanuit de hal en bijkeuken.

De woning is netjes onderhouden, wordt centraal verwarmd en is tevens voorzien van een pelletkachel. Ook worden 8 zonnepanelen geboden. Het geheel is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Het betreft hier een verrassend ruim en bovenal gezellig woonhuis, op loopafstand van het centrum en het station van Veendam. Gelegen aan een rustige parallelweg van het Beneden Oosterdiep.

Zeker de moeite waard van een bezichtiging.

INFO:
– SNN Verduurzaming en Verbetering subsidie nog beschikbaar