Veenlustpassage 1 – 9641 MH Veendam

Midden in het centrum van Veendam wordt te koop aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte groot circa 450 m2. Eventueel is de bedrijfsruimte eveneens te huur. (partieel mogelijk)

De bedrijfsruimte is gelegen op een uitstekende locatie, tegenover de ingang van het ABC-complex en naast het grote parkeerterrein van Veendam. De bedrijfsruimte is zowel te voet, als met de auto goed bereikbaar.

Naastgelegen winkels zijn onder andere Medikamente ‘Die Grenze’, Blokker en Hema. Ook Basic Fit is recent tegenover de ruimte gevestigd.

De bedrijfsruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Tevens is partiële invulling in dit zeer ruime pand goed mogelijk. Een splitsing in 2 of 3 separate bedrijfsruimtes is mogelijk. De bedrijfsruimte beschikt over meer dan voldoende etalageruimte.

De bedrijfsruimte beschikt over meerdere kantoorvertrekken, een keuken, een kluisruimte, diverse opslagruimtes en een toiletgroep. Het pand wordt centraal verwarmd. Airconditioning is aanwezig.

Bestemming:
De aangeboden bedrijfsruimte valt onder het Bestemmingsplan Veendam Centrum en heeft als bestemming ‘centrum’ met de aanduiding ‘horeca van tot en met categorie 3’ en is bestemd voor detailhandels-, dienstverlenende en horecabedrijven.
Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door gegadigden zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Indien de voorkeur uitgaat naar huur van de bedrijfsruimte zal een mogelijk passend huurvoorstel overlegd worden.

Opleveringsstaat: Huidige staat.