Pieter Sneeuwplein 12 – 9641 KA Veendam

picture

TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTES CENTRUM VEENDAM ! (sleutelklaar)

Op een uitstekende locatie in het prachtige kantoorgebouw het ‘Ondernemershuys’ worden te huur aangeboden enkele kantoorruimtes, welke zo betrokken kunnen worden.

Het kantoorgebouw is gelegen op loopafstand van het treinstation Veendam. De rijksweg N33 en de A7 richting Groningen zijn goed bereikbaar.

Het geheel is gesitueerd in een representatief kantoorverzamelgebouw; het betreft hier een prachtige villa met eigen parkeergelegenheid op een markante plek in het centrum van Veendam gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend.

In het gebouw zijn alle voorzieningen aanwezig. Diverse branches zijn vertegenwoordigd in het pand. De ruimtes zijn gelegen op de begane grond en de 1e verdieping. Gebruik van keuken en toilet per etage is gezamenlijk.

Hierbij de jaarprijzen (all-in) :

• Unit 20: € 2.982,00 huur per jaar inclusief servicekosten ( verdieping 21 m2)

Als extra service biedt het ‘Ondernemershuys’ de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke vergaderzaal met ‘video conferencing optie’’. Tevens is ontspanning mogelijk binnen het gebouw.

Een huurperiode van 1 jaar behoort tot de mogelijkheden. Aansluitend is huur voor onbepaalde tijd mogelijk met een opzegtermijn van 1 maand.