Pieter Sneeuwplein 12 – 9641 KA Veendam

picture

TE HUUR MEERDERE KANTOORRUIMTES CENTRUM VEENDAM ! (sleutelklaar)

Op een uitstekende locatie in het prachtige kantoorgebouw het ‘Ondernemershuys’ worden te huur aangeboden enkele kantoorruimtes, welke zo betrokken kunnen worden.

Het kantoorgebouw is gelegen op loopafstand van het treinstation Veendam. De rijksweg N33 en de A7 richting Groningen zijn goed bereikbaar.

Het geheel is gesitueerd in een representatief kantoorverzamelgebouw; het betreft hier een prachtige villa met eigen parkeergelegenheid op een markante plek in het centrum van Veendam gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend.

In het gebouw zijn alle voorzieningen aanwezig. Diverse branches zijn vertegenwoordigd in het pand. De ruimtes zijn gelegen op de 1e verdieping. Gebruik van keuken en toilet is gezamenlijk.

De kantoorruimtes zijn groot:
• 23,5 m2 waarbij de huurprijs bedraagt € 3.337,00 per jaar all-in
• 21,5 m2, waarbij de huurprijs bedraagt € 2.982,00 per jaar all-in

Tevens bevindt zich op de eerste verdieping ook een mogelijkheid om een eigen afdeling te huren bestaande uit 4 ruimtes waarvan de grootste 45m² bedraagt, alsmede 3 kantoren, eigen toiletgroep en pantry. De huursom voor de totale ruimte bedraagt € 12000,00 per jaar, all-in excl. BTW. Eventueel ook los te huur:

• 45 m2, waarbij de huurprijs bedraagt € 6.390,00 per jaar all-in
• overige 3 kantoren, waarbij de huurprijs bedraagt € 2.982,00 per jaar all-in

Tevens zijn er binnenkort mogelijkheden tot huur van meerdere ruimtes.

Als extra service biedt het ‘Ondernemershuys’ de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke vergaderzaal met ‘video conferencing optie’’. Tevens is ontspanning mogelijk binnen het gebouw.

Een huurperiode van 1 jaar behoort tot de mogelijkheden. Aansluitend is huur voor onbepaalde tijd mogelijk met een opzegtermijn van 1 maand.