Veemstede 2 – 9665 ED Oude Pekela

Soort woonhuis Helft van een dubbel
Oppervlakte 91m² woonopp. / 247m² perceelopp.
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1992
Vraagprijs € 239.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Op een uitstekende locatie in een kindvriendelijke en gezellige woonwijk wordt aangeboden een uiterst nette en ruime helft van een dubbele woning met extra grote geïsoleerde garage, erf en een besloten zonnige tuin.

De woning heeft de navolgende indeling: entree/ hal met meterkast en berging, toilet, een L-vormige doorzonwoonkamer met een open keuken, welke voorzien in van inbouwapparatuur. Aangrenzend de keuken bevindt zich de bijkeuken. Achter de woning heeft men een leuke serre gerealiseerd, alwaar al vroeg in het seizoen ‘buiten’ gezeten kan worden. Vanuit de hal is de extra grote garage bereikbaar. Deze garage is geïsoleerd, voorzien van elektriciteit, water en verwarming. Het realiseren van een slaapkamer met een natte ruimte zou zelfs mogelijk zijn.

Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop, 3 slaapkamers, alsmede een badkamer met vaste wastafel en douchegelegenheid.

Via de vaste trap is de zolderberging bereikbaar, alwaar het realiseren van een 4e slaapkamer mogelijk zou zijn.

De woning is keurig onderhouden, wordt verwarmd middels centrale verwarming, is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

De woning is gelegen in een leuke woonwijk, de ontsluiting richting Winschoten en Veendam is nabij. Oude Pekela biedt alle voorzieningen, van sportvelden, zwembad, winkelcentra en dergelijke.

Gewoon een heerlijk huis op een fijne plek. Zeker een bezichtiging waard!