Unikenstraat 3 – 9501 XD Stadskanaal

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 160m² woonopp. / 2670m² perceelopp.
Aantal kamers 8 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1909
Vraagprijs € 189.000 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Een heel bijzonder verrassend object wordt aangeboden!

Op een prima locatie aan doorgaand vis- en vaarwater wordt aangeboden een zeer royale vrijstaande woning met aangebouwde serre, erf en tuin. De perceelgrootte is maar liefst 2.670 m2.

De woning beschikt over een groot aantal authentieke en leuke details. Een woonoppervlakte van bijna 160 m2 wordt geboden. De inhoud is 900 m3.

Indeling: entree, gang, aan de voorzijde bevinden zich twee kamers, welke als woon- of slaapkamer kunnen fungeren, aansluitend bevindt zich een eetkamer met bedstede alsmede vaste kastruimte.

Via de eetkamer is de woonkeuken te bereiken. Deze keuken is eenvoudig en voorzien van het oorspronkelijke granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van openslaande deuren naar de riante glazen serre. De serre heeft schuifpuien naar de tuin. Tevens geeft de keuken toegang tot de kelder.

Via een tussenhal is een slaapkamer te bereiken, kastruimte, alsmede een badkamer met douche en een separaat toilet.

De bijkeuken geeft toegang tot de zijentree, alsmede een tweede badkamer met douche, toilet en sauna. Tevens is hier aanwezig een granieten aanrechtblad met kastruimte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een woonkamer, met openslaande deuren naar de serre en aangrenzend een bergkamer met kast.

De verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De verdieping biedt een mogelijkheid tot het realiseren van enkele slaapkamers.

De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming; de staat van onderhoud van de woning is redelijk; het geheel verdient zeker wel de nodige aandacht. Er is geen noemenswaardige isolatie aanwezig. Het onderhoud is matig. Enkele lekkages zijn zichtbaar.

Dit is een vanaf prijs.