Tweede Dwarsdiep 0 ong – 9515 PP Gasselternijveenschemond

Soort woonhuis vrijstaand
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlakte 109m² woonopp. / 700m² perceelopp.
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 2021
Koopsom € 339.500 vrij op naam VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen, op een royale kavel gelegen in het “Mondengebied”. Dat kan nu! Aan het Tweede Dwarsdiep, aan de rand van het dorp Gasselternijveenschemond. Hier vindt u nog volop rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.
In een bestaande woonwijk worden door het gerenommeerde aannemingsbedrijf Hofstra Hulshof uit Nieuw Buinen deze twee fraaie woningen gerealiseerd.

Op deze mooie locatie, te midden van het groen, komt deze vrijstaande nagenoeg energie neutrale woning op een kavel van maar liefst circa 700 m². Niet alleen de ruime kavel staat garant voor kwaliteit van wonen. De rust en ruimte en toch vlak bij voorzieningen dragen daar aan bij.

OVERAL DICHTBIJ
Vanuit het Tweede Dwarsdiep bent u snel in steden als Stadskanaal, Emmen, Assen en Groningen. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal!
In Gasselternijveen vindt u een basisschool. In Stadskanaal en Gieten zijn volop mogelijkheden voor vmbo, havo en vwo en voor hoger en middelbaar beroepsonderwijs.

INDELING
Begane grond: Entree, hal, toilet, L-vormige woonkamer (30m²) met open keuken (13m²), alsmede een royale bijkeuken (9.3m²). Mogelijkheid van garage (19m²).
1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers (resp. 19,6m², 13,1m² en 13.1m²) alsmede een badkamer met douche en wastafel.

De woningen zijn optimaal geïsoleerd, vanzelfsprekend gasloos, worden verwarmd middels een warmtepomp, beschikken reeds over een aantal zonnepanelen en zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Kortom een optimaal leefklimaat helemaal van deze tijd.

De woning is eventueel middels meerdere opties op maat te maken en aan te passen aan uw eigen woonwensen.