Tjark Jans Giezenstraat 8 – 9641 KB Veendam

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 149m² woonopp. / 310m² perceelopp.
Aantal kamers 6 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar 1921
Vraagprijs € 298.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Heerlijk gelegen tegen het centrum van Veendam aan ligt deze karakteristieke en ruime vrijstaande woning met garage, erf en een besloten tuin op de zon. De kavel is groot 310 m2.

De woning verkeert grotendeels is een authentieke staat; de bouw is degelijk en de diverse mogelijkheden zijn voldoende aanwezig. De hal is voorzien van een leistenen vloer.

De indeling is als volgt: een portaal, hal, toilet, slaap- c.q. eetkamer met openslaande deuren naar een overdekt terras, provisiekelder, een ruime en gezellige woonkamer (37m²) met een sfeervolle haard en aangrenzend een suite (10m²) met openslaande deuren naar de tuin. De woonkeuken is ruim maar eenvoudig. Vanuit de keuken is de bijkeuken (14m²) te bereiken. In de bijkeuken bevindt tevens een douchegelegenheid.

Op de verdieping bevinden zich een overloop met een vide, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het dakterras, alsmede een badkamer met bad en 2e toilet. Via de vlizotrap is de zolderberging te bereiken.

De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming en is deels voorzien van dubbele beglazing.

De woning is gebouwd in 1921; de stijl is fraai en de kwaliteit van de gebruikte materialen is prima. Wel verdient de woning het nodige onderhoud en dient er gemoderniseerd te worden.
De woning leent zich er uitermate voor om naar de eisen van vandaag de dag aan te passen en te combineren met de authentieke staat. De woning heeft een sfeervolle uitstraling.

De woning is gelegen op loopafstand van het centrum en het station van Veendam. De omgeving is rustig, kindvriendelijk en er wonen relatief veel gezinnen. De uitvalswegen naar Groningen en Assen zijn nabij.

Gewoon een ruime woning, met vele mogelijkheden en op een uitstekende stand gelegen.