Stationspark 31 kavel – 9641 MR Veendam

Soort woonhuis kavel
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlakte m² woonopp. / 585m² perceelopp.
Aantal kamers kamers ( slaapkamers)
Koopsom € 95.000 vrij op naam

Meer informatie?Omschrijving

Stationspark – Veendam
Type K – Vrije kavels

In het Stationspark, gelegen in de fraaie authentieke Stationswijk van Veendam op loopafstand van het prachtig gerestaureerde station, worden naast projectmatige woningbouw ook vrije kavels uitgegeven. De kavels zijn gesitueerd in fase 2 van het project, nabij de vijver in het Stationspark. De kavels hebben een totale oppervlakte van ca. 585 m².

De woningen in het Stationspark hebben allen een moderne uitstraling met een knipoog naar de jaren ’30, de stijl die het Stationspark zo kenmerkt. Ze bevatten fraaie karakteristieke elementen, zoals de strakke witte dakrand en een hoge kopgevel met subtiele accenten in het metselwerk.

Locatie
Wonen in het Stationspark betekent wonen in het groene hart van Veendam! Het centrum van Veendam is in 5 minuten fietsen te bereiken. Het wordt gekenmerkt door ruimte, groen en diverse waterpartijen. In dit knusse centrum vindt u een uitgebreid winkel arsenaal, diverse supermarkten en goede restaurants. Het station is gelegen naast het Stationspark. Met de trein bent u in een half uur in Groningen. Via de N33 kunt u zowel Groningen als Assen in ca. 30 minuten met de auto bereiken.

Zelfbouw
De kavels, aangeduid met nummers K28 t/m K31, zijn bedoeld voor woningbouw: 1 vrijstaande woning per kavel. Met de aankoop van een kavel krijgt u de verplichting in eigen beheer een woning op te richten welke, qua architectuur, materiaalkeuze en bouwregels, moet passen in het Stationspark. Voor uitgebreide informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek.