Sarastraat 27 – 9641 HN Veendam

Soort woonhuis Half vrijstaande woning
Oppervlakte 90m² woonopp. / 140m² perceelopp.
Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar 1907
Vraagprijs € 149.500 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Heerlijk midden in het centrum van Veendam wordt aangeboden een half vrijstaand woonhuis met houten berging, eigen oprit voor een auto, erf en tuin. De woning is zeer bijzonder vanwege een prachtige topgevel aan de voorzijde.

Indeling: entree/ hal met een meterkast, een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is modern en voorzien van alle inbouwapparatuur. Aangrenzend de keuken bevindt zich de achterhal/ bijkeuken van waaruit de badkamer en de toilet bereikbaar zijn. De badkamer is voorzien van en ligbad, separate douche en een designradiator.

Via de fraaie open trap in de woonkamer is de verdieping bereikbaar. De verdieping is voorzien van een overloop, alsmede 2 sfeervolle slaapkamers en veel bergruimte. Een dakkapel is aanwezig.

Deze woning is met zorg onderhouden. De woning is optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing. de verbouwing is op een professionele en deskundige wijze door een plaatselijke aannemer verricht.

Gewoon een heerlijk compact huis op een uitstekende plek in het centrum gelegen. Deze woning kan zo betrokken worden. De woning is enkele jaren geleden geheel geschilderd. De tuin is besloten en geheel op het zuiden gesitueerd. De houten berging is ruim en voorzien van elektriciteit. .