Noorderstraat 69 – 9611 AB Sappemeer

Soort woonhuis Half vrijstaande woning
Oppervlakte 245m² woonopp. / 1200m² perceelopp.
Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1937
Vraagprijs € 339.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Midden in het centrum van Sappemeer, met alle voorzieningen op loopafstand, wordt aangeboden een half-vrijstaand woon-winkelpand met schuren, erf en tuin, gelegen op een kavel van 1.200 m2!

Het pand is voorheen in gebruik geweest als woonhuis met aangrenzend een antiekwinkel. Het pand bevindt zich in een matige authentieke staat. Het betreft hier een renovatieproject, danwel leent het geheel zich uitermate voor herontwikkeling.

De woonruimte op de verdieping zou eenvoudig betrokken kunnen worden. De woning biedt onder andere een entree/ hal, woonkamer, open keuken ( voorzien van enig inbouwapparatuur), meerdere slaapkamers, een actuele badkamer en bergruimte.

De winkel aan de voorzijde is authentiek en heeft een kleine verdieping, alsmede aangrenzend royale schuurruimte op de begane grond. Ook de begane grond heeft een woonvoorzieningen.

Bij gebruik van het geheel dient naar de eisen van vandaag de dag zeker gerenoveerd te worden.

De eigenaar van de onroerende zaak is bereid mee te denken in een mogelijke herontwikkeling van het pand. Meerdere ideeën zijn voorhanden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden hierin te bespreken.

– de bestemming centrum biedt zeer ruime gebruiksmogelijkheden;
– centraal gelegen met de dagelijkse voorzieningen op loopafstand;
– bebouwd thans circa 375 m2;
– meerdere invullingen mogelijk;
– energielabels D en G;
– aanvaarding per direct mogelijk;