Langewold 5 – 9642 EL Veendam

Soort woonhuis Hoekwoning
Oppervlakte 144m² woonopp. / 251m² perceelopp.
Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Bouwjaar 1974
Vraagprijs € 225.000 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

In een kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van vele voorzieningen wordt aangeboden deze LEVENSLOOPBESTENDIGE ééngezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers, een garagebox en een onderhoudsarme tuin. De woning bevindt zich op steenworp afstand van het winkelcentrum ‘De Reede’, sportverenigingen en (basis)scholen. De stad Groningen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer in 30 minuten te bereiken.

De woning betreft de navolgende indeling; entree/hal met de meterkast, toilet en de trapopgang. De lichte doorzon- woonkamer biedt een fraai uitzicht over de omgeving. De dichte keuken is netjes en voorzien van enig inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt men in de slaapkamer (respectievelijk 16 m²) welke vervolgens toegang geeft tot de badkamer met een douchegelegenheid, wastafelmeubel en een tweede toilet.

Op de verdieping bevinden zich een overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers (respectievelijk 16 m², 13 m², 7m²) en een tweede badkamer met eveneens een douchegelegenheid, toilet en wastafelmeubel.

Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier bevinden zich een overloop welke toegang biedt tot een C.V. ruimte alsmede een vierde slaapkamer (14 m²).

De onderhoudsarme tuin biedt volop privacy en is tevens via een ‘achterom’ te bereiken.

Het betreft hier een goed onderhouden geheel hetgeen zo betrokken kan worden. Verwarming geschiedt door middel van CV tevens is de woning grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Kortom, een voor alle leeftijden geschikte woning hetgeen u absoluut gezien moet hebben.

INFO:
– Levensloopbestendig
– 5 Slaapkamers
– Op loopafstand van voorzieningen
– Recent geschilderd
– Met garage