Jakob Bruggemalaan 2 – 9641 EV Veendam

Soort woonhuis Appartement
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlakte 81m² woonopp.
Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar 2021
Koopsom € 225.000 vrij op naam

Meer informatie?Omschrijving

Binnenkort verrijst op een markante en levendige plek in Veendam, aan de, aan de rand van het overdekt winkelcentrum, op de hoek van de Jakob Bruggemalaan en het Beneden Oosterdiep, het appartementencomplex “Bruggemaheerd’’.

Hofstra Hulshof Bouw B.V. uit Nieuw Buinen realiseert op deze locatie een prachtig en modern complex met 17 woningen. De ligging van het appartementencomplex Bruggemaheerd, ten opzichte van het centrum van Veendam en de uitvalswegen naar de omliggende gemeenten en de stad Groningen zorgt voor een unieke woonsituatie. De indeling en de voorzieningen van het totale complex garant voor veel woonplezier. Hierbij vormen privacy en comfort belangrijke aandachtspunten.

De aannemer, Hofstra Hulshof Bouw is in 1983 opgericht en is een traditionele ‘middel—grote aannemer c.q. bouw—ondernemer, die niet schuw is voor het niet traditionele, daardoor kunnen wij het optimum vinden in traditionele en niet traditionele bouwwijzen. Dit hebben wij al meerdere keren aangetoond in onze projecten. Deze projecten zijn gerealiseerd in de burgerlijke en utiliteitsbouw, waarbij het totaal aan werkzaamheden ‘in een—hand’ uitgevoerd kunnen worden.

Hofstra Hulshof Bouw staat bekend als bouwer van degelijke traditionele kwaliteitswoningen met een hoog afwerkingsniveau. Deze woningen worden door onszelf ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit doen wij zowel in de projectmatige sfeer als in regie. In de projectmatige sfeer kan gedacht worden aan meerdere woningen c.q. appartementen als wel aan combinaties van utiliteit— en woningbouw.

Dit heeft de “Bruggemaheerd” u straks te bieden:

Een fraai appartementencomplex met 17 betaalbare driekamerappartementen verdeeld over 4 woonverdiepingen. Deze appartementen variëren in woonoppervlak van 73 m² tot 86 m². Ze beschikken nagenoeg allemaal over de volgende indeling: centrale entree met lift en trapopgang naar de appartementen. De appartementen zijn voorzien een royale woonkamer met loggia en open keuken, twee slaapkamers, badkamer, bijkeuken en een toilet. Verder beschikken ze allen over een eigen parkeerplaats en een buitenberging.

De appartementen zijn vanzelfsprekend optimaal geïsoleerd en worden energiezuinig verwarmd middels een warmtepomp.

Op loopafstand vindt u een volwaardig aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik, openbaar vervoer om de hoek. Comfortabel parkeren achter uw eigen appartement.

Koopsom vrij op naam vanaf: € 225.000,00 tot € 261.500,00

De bouw is inmiddels gestart! Prijzen vast tot 1 september 2021.

Indicatie servicekosten circa € 120,- per maand.

U kunt zich bij ons kantoor aanmelden als belangstellenden voor dit project. Wij zullen u een brochure sturen en op de hoogte houden over de voortgang.