Heveapad 59 – 9601 KS Hoogezand

Soort woonhuis Appartement
Oppervlakte 60m² woonopp.
Aantal kamers 2 kamers (1 slaapkamers)
Bouwjaar 1983
Vraagprijs € 149.000 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Starters opgelet! Gelegen nabij het centrum van Hoogezand op loopafstand van alle voorzieningen wordt aangeboden een geheel gerenoveerd en modern appartement met een tuin, berging en parkeerterrein.

De indeling is als volgt: Entree/hal welke toegang biedt tot de slaapkamer en tot een moderne badkamer met toilet, douchegelegenheid en wastafelmeubel. Vervolgens komt men in de lichte woonkamer met een open keuken welke voorzien is van inbouwapparatuur. Witgoedaansluitingen bevinden zich in de bijkeuken.

Het appartement betreft een beneden woning en biedt zodoende een tuin en een terras, waardoor u kunt genieten van het buitenleven en de frisse lucht. De tuin is gelegen op het westen, wat betekent dat u kunt genieten van de middag- en avondzon.

Met één slaapkamer biedt dit appartement voldoende ruimte voor een individu of een stel. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke bezittingen.

De badkamer is voorzien van alle benodigdheden en heeft een moderne uitstraling. Het appartement beschikt ook over één parkeerplaats, wat erg handig is in een drukke omgeving.

Kortom, dit appartement in Hoogezand is een ideale keuze voor iemand die op zoek is naar een comfortabele en praktische woning. Met een tuin, terras, één slaapkamer en moderne voorzieningen, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een aangename woonsituatie.

INFO:
– Recent gemoderniseerd
– Voldoende parkeerplaatsen
– Eigen berging
– Tuin op het westen
– VVE is inclusief opstalverzekering, water en gas