E.E. Stolperlaan 5 – 9641 KC Veendam

Soort woonhuis Helft van een dubbel
Oppervlakte 163m² woonopp. / 314m² perceelopp.
Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar 1922
Vraagprijs € 359.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Prachtig gelegen op loopafstand van het centrum wordt aangeboden, deze karakteristieke half vrijstaande herenwoning met een eigen oprit, ruime berging alsmede een verzorgde tuin! De woning beschikt over een viertal slaapkamers, is modern van inrichting en bevindt zich op loopafstand van zowel het centrum alsmede het station. De stad Groningen is met het openbaar vervoer binnen 30 minuten te bereiken.

De woning beschikt over de navolgende indeling: entree/ tochtportaal met garderobenis die toegang geeft tot de hal, zwevend toilet met fontein en een ruime provisiekelder met voldoende stahoogte. De sfeervol ingerichte doorzonwoonkamer (ca. 45 m2) is voorzien van een inzethaard en biedt middels openslaande tuindeuren toegang tot het terras. De moderne maar vooral luxe keuken is in 2020 vernieuwd en voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot een drietal slaapkamers (resp. ca. 9 m2, 15 m2 en 15 m2) met vaste kasten alsmede tot de nette badkamer hetgeen voorzien is van vloerverwarming, een whirlpool met douchegedeelte, wastafel en tweede zwevend toilet. Het balkon biedt een heerlijk overzicht over de tuin.

Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar zich een ruime vierde slaapkamer bevindt. Een eventuele vijfde slaapkamer kan hier gecreëerd worden.

De verzorgde tuin is voorzien van zonneterras, overkapte loungehoek en biedt toegang tot de berging. De berging kan eenvoudig teruggebracht worden naar een garage.

Het betreft hier een volledig gemoderniseerde woning die beschikt over een hoogwaardig niveau van afwerking. Zo zijn recent alle vloeren en wandafwerking vernieuwd, beschikt de woning over een nieuwe keuken en zijn er goede isolerende voorzieningen alsmede zonnepanelen (7). Opmerkelijk voor deze bouwperiode is de betonnen verdiepingsvloer.

Kortom de woning is volledig instapklaar en kan zo betrokken worden! Benieuwd naar meer? Plan dan nu uw bezichtiging.

INFO:
– Centrum locatie
– Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
– Nieuwe keuken
– Ruime slaapkamers