Bronsveenlaan 1 – 9665 AA Oude Pekela

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 150m² woonopp. / 551m² perceelopp.
Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Bouwjaar 1930
Vraagprijs € 299.500 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Op uitstekende stand met vrij uitzicht over de landerijen wordt nu te koop aangeboden, deze recent verbouwde en levensloopbestendige vrijstaande woning met eigen oprit en een zonnige tuin op het zuidwesten!

De woning beschikt over de navolgende indeling: entree/hal die toegang biedt tot de lichte woonkamer met vrij uitzicht over de landerijen. Vanuit de hal komt men tevens in de dichte woonkeuken hetgeen voorzien is van al het hedendaagse inbouwapparatuur en toegang biedt tot de moderne badkamer. De badkamer is v.v. van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel en wordt middels vloerverwarming verwarmd. Een achterhal biedt toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen alsmede een drietal slaapkamers.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop hetgeen toegang biedt tot een tweetal slaapkamers.

De zonnige tuin is gesitueerd op het zuidwesten en beschikt over een aangebouwde overkapping met loungegedeelte en jacuzzi.

Het betreft hier een goed onderhouden geheel hetgeen beschikt over goede isolerende voorzieningen, kunststof kozijnen en dakgoten alsmede centrale verwarming. De vijf slaapkamers maken de woning uitermate geschikt voor grote gezinnen of een combinatie van wonen en werken. Kortom, een heerlijk woonhuis.

INFO
– Levensloopbestendig
– Ruime kavel
– Tuin op het zuidwesten
– Kunststof kozijnen en dakgoten