Bremstraat 25 – 9741 EA Groningen

Soort woonhuis Appartement
Oppervlakte 83m² woonopp.
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1965
Vraagprijs € 229.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Heerlijk wonen op korte afstand van het Noorderplantsoen, het Zernikecomplex en de bruisende binnenstad! Aangeboden wordt een zonnig maar eenvoudig appartement op de 2e verdieping gelegen met een berging in de kelder. Vanuit de woonkamer wordt vrij uitzicht geboden op de parkeerplaats en aan de achterzijde vanuit de keuken en vanaf het balkon over een vijverpartij.

Het betreft een 4-kamer appartement op de tweede verdieping. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee balkons en een kelderberging. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen waaronder een winkelcentrum, supermarkt en scholen. De verbinding met de ringweg en het Station Noord is uitstekend.

De indeling is als volgt: entree middels een centrale hal met de brievenbussen en de trapopgang. Gelegen op de tweede verdieping bevindt zich het appartement welke middels een portiek te betreden is. Vervolgens komt men in een hal welke toegang biedt tot het toilet, vaste kastruimte, woonkamer (24 m²), 3 slaapkamers (resp 13 m², 11 m² en 9 m²) een badkamer met douche, eenvoudige keuken met gaskookplaat, wasmachine en koelkast.

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een balkon gesitueerd. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming en is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

De woning is eenvoudig doch netjes; appartement beschikt over verhuurvergunning voor 3 studenten.

INFO:
– Gelegen nabij Zernike en het Noorderplantsoen
– 3 slaapkamers
– Fraai uitzicht
– Perfect voor starters