Borgercompagnie 182 – 9631 TM Borgercompagnie

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 228m² woonopp. / 873m² perceelopp.
Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Bouwjaar 1958
Vraagprijs € 389.500 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Nabij de dorpskern van het charmante lintdorp Borgercompagnie staat deze recent gemoderniseerde vrijstaande woning. Op nog geen 20 minuten van de stad Groningen geniet u van alle rust, ruimte en het prachtige Groninger landschap. Op loopafstand bevindt zich het natuur- en recreatiegebied ‘’Borgerswold’’ tevens is het centrum van Veendam binnen 10 minuten te bereiken.

Het voormalige dorpscafé ”Café de Leeuw” kent een rijke geschiedenis en is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met duurzame en hoogwaardige materialen. Maar liefst 388 m² gebruiksoppervlak wordt hier aangeboden en maakt de locatie voor meerdere doeleinden geschikt. Wonen, wonen en werken en zelfs dubbele bewoning/kangeroowoning behoren tot de mogelijkheden.

De indeling is als volgt: Entree aan de voorzijde middels een centrale hal welke toegang biedt tot lichte en royale woonkamer van maar liefst 52 m² met toegang tot de kelder. De hal geeft vervolgens toegang tot de voormalige sanitaire voorzieningen. Hier is een moderne badkamer gerealiseerd met o.a. toilet, douchegelegenheid alsmede een wastafel. Aansluitend bevindt zich een wasruimte met een wastafel en een tweede toilet. De keuken is eveneens recent gemoderniseerd en voorzien van al het hedendaagse inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich de bijkeuken met witgoedaansluitingen.

De garage (125 m²) is voorzien van een nieuwe overhead deur en maakt het geheel uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken.

De eerste verdieping betreft een voormalige bovenwoning en is voorzien van lichte en sfeervolle woonkamer (34 m²) met vaste kastruimte. Uiteraard zijn hier indien gewenst slaapkamers of zelfs werkplekken te realiseren. Vervolgens bevinden zich hier een drietal slaapkamers (11 m², 7 m² en 7 m²) alsmede een badkamer met ligbad, een derde toilet een douchegelegenheid. Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping. Hier worden voldoende mogelijkheden geboden voor het realiseren van extra slaapkamers.

De tuin is gesitueerd op het zuiden en biedt zodoende volop zon. Voldoende parkeervoorzieningen en een uitstekende verbinding met de Veendammerweg worden geboden. Het betreft hier verrassend ruim geheel hetgeen met duurzame materialen is gemoderniseerd. Zonnepanelen, muurisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazing worden geboden. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming.

Een (voormalige) begrip in het dorp in een nieuwe jas gestoken. Perfect voor dubbele bewoning, een kantoor aan huis of een andere woon/- werk combinatie.

INFO:
– Uitstekende bereikbaarheid
– Voor meerdere doeleinden geschikt
– Recent gemoderniseerd
– Riante inpandige garage van 125 m²