Beneden Westerdiep 32 – 9645 AK Veendam

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Oppervlakte 248m² woonopp. / 5990m² perceelopp.
Aantal kamers 10 kamers (5 slaapkamers)
Bouwjaar 1902
Vraagprijs € 649.500 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Prachtig wonen aan viswater en op loopafstand van het centrum van Veendam in een riante woonboerderij van allure, het is hier mogelijk!

Aangeboden wordt de in 1902 gebouwde stijlvolle boerderij, voorzien van meerdere authentieke details, met kapschuur, bergingen, chalet, vrijstaande verwarmde kantoorruimte, erf en tuin.

De kavel is maar liefst 6.173 m2.

Indeling onder andere: hoofdentree, een statige hal aan de voorzijde, een zijentree, een ruime woonkamer met een fraai ornament, een ruime woonkeuken voorzien van enig inbouwapparatuur. Aangrenzend de keuken bevindt zich de bijkeuken. Tevens zijn op de begane grond 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad en separate douche gesitueerd. Een ruime kelder is tevens aanwezig. Vanuit de ruime achterhal is de provisiekast bereikbaar, als de stallen en de inpandige schuur.

Op de verdieping bevinden zich een overloop, alsmede 3 slaapkamers, een wasgelegenheid en een toilet, alsmede zolderruimte.

De woning is goed onderhouden, wordt centraal verwarmd en is deels geïsoleerd. De inpandige schuur, de kapschuur en de naastgelegen schuurruimte zijn voor meerdere doeleinden geschikt.

Ook voor paardenliefhebbers is de boerderij uiterst geschikt. Een heerlijke buitenweide, en een stapmolen zijn aanwezig. In de schuur bevinden zich diverse stallen.

De tuin biedt tevens veel privacy en ontspanning. Een voormalig stookhok fungeert nu als berging. Een sfeervolle houten tuinhuisje en een prachtige ‘koivijver’ zijn in de tuin gesitueerd.

In de schuur bevindt zich een apart toegankelijke, zeer fraaie en gezellige bar met toebehoren en toilet, welke eventueel ook als werkruimte kan fungeren. De boerderij heeft vele uitbreidingsmogelijkheden. Een combinatie wonen- werken is hier goed mogelijk. Ook dubbele bewoning zou tot de mogelijkheden behoren.

Het centrum en het station van Veendam bevinden zich op slechts enkele minuten afstand. De ontsluiting naar Groningen en Assen via de N33 en de A7 is uitstekend.