Beneden Veensloot 40 – 9651 CL Meeden

Soort woonhuis vrijstaand
Oppervlakte 125m² woonopp. / 8095m² perceelopp.
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar 1939
Vraagprijs € 325.000 k.k. VERKOCHT

Meer informatie?Omschrijving

Landelijk wonen en toch nabij alle voorzieningen, het is nu mogelijk! Op een kavel van maar liefst 8.095 m² wordt nu aangeboden deze levensloopbestendige vrijstaande woning met drietal slaapkamers, aangebouwde garage en verdere aanhorigheden.

De woning ligt nabij de dorpskern van Meeden met een basisschool, sportvelden, openlucht zwembad en een buurtsupermarkt. De verbinding met de steden Assen en Groningen is uitstekend. Binnen 20 minuten zijn beide steden met de auto te bereiken.

De woning beschikt over de navolgende indeling: entree/hal met de meterkast en toegang tot de woonkamer ( 23 m²) met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken (21 m²) te bereiken. Vanuit de zijentree komt men in een hal die toegang biedt tot de bijkeuken ( 23 m²) met C.V.-opstelling, de badkamer, separaat toilet en een drietal slaapkamers (respectievelijk 10 m², 12,4 m² en 11 m²). De garage bevindt zich aan de achterzijde van het geheel.

De verdieping betreft een bergzolder.

De tuin is voorzien van een houten chalet en gesitueerd op het zuiden met volop zon. Tevens zijn er mogelijkheden en voldoende ruimte voor het plaatsen van een eventuele rijbak en/of stallen.

Het betreft hier een nette en zorgvuldig bewoonde woning, daarentegen dient de woning gemoderniseerd te worden om het woongenot te bevorderen. Zo beschikt de woning over minimale isolerende voorzieningen, gedeeltelijke dubbele beglazing en geschiedt verwarming d.m.v. centrale verwarming (eigendom, 2020).

Kortom een unieke kans met veel mogelijkheden!

INFO:
– Perceelgrootte 8.095 m²
– Landelijk wonen
– Levensloopbestendig
– Dient gemoderniseerd te worden