Beneden Oosterdiep 109 – 9641 JC Veendam

Soort woonhuis vrijstaand, Vrijstaande woning
Oppervlakte 274.04m² woonopp. / 1860m² perceelopp.
Aantal kamers 10 kamers (8 slaapkamers)
Bouwjaar 1912
Vraagprijs € 395.000 k.k.

Meer informatie?Omschrijving

Gelegen op een uitstekende locatie in Veendam wordt te koop aangeboden een riante vrijstaande woonboerderij met garages, inpandige schuurruimte , erf en tuin. De woning bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Veendam; het station bevindt zich tevens op slechts enkele minuten lopen. De verbinding met Groningen en Assen via de N33 en A7 is uitstekend.

De woning is uitermate geschikt voor wonen-werken, of ruime hobbymatige doelstellingen. Ook dubbele bewoning behoort prima tot de mogelijkheden.

De woning heeft de navolgende indeling: entree/ hal, een riante en sfeervolle woonkeuken groot circa 35 m2. De keuken is nieuw, uiterst modern en voorzien van alle inbouwapparatuur. Deze woonkeuken fungeert thans als woonkamer en keuken ineen. Aan de voorzijde bevindt zich de gezellige woonkamer groot circa 30 m2. Via de gang zijn de toilet, de kelder en de badkamer bereikbaar. Aan de achterzijde bevinden zich 3 slaapkamers.

Op de verdieping van het woongedeelte bevinden zich een overloop en 4 slaapkamers.

In de ruime en voor meerdere doeleinden geschikte schuurruimte bevindt zich tevens woonruimte met een slaapkamer en douche en toilet.

Het geheel is netjes onderhouden, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing ( Tripple glas), en CV verwarmd.

De tuin en het buitenterrein zijn afsluitbaar en voor meerdere doeleinden geschikt. Het buitenterrein is goed bereikbaar, ook met ‘groter vervoer’.