Ommelanderwijk 137 – 9644 TC Veendam

picture

Aan de rand van het bedrijventerrein ”de Vrijheid” in Veendam word NU te huur aangeboden een geheel gerenoveerde en multifunctionele bedrijfsruimte. Het geheel bestaat uit een bedrijfsruimte en twee kantoorruimtes. De buitenzijde van het pand is recent geschilderd en tevens voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en nieuwe overheaddeuren. Het pand is gelegen op een uitstekende locatie, zowel de N33 als de N366 bevinden zich beide op steenworp afstand.

Het pand betreft de volgende indeling:
Zijentree/hal welke toegang biedt tot het eerste kantoorvertrek. Deze ruimte is geheel voorzien van een plavuizenvloer, een nieuw systeemplafond met lichtbakken, kabelgoten en kunststof kozijnen. Vanuit het kantoorvertrek komt met in een hal welke toegang biedt tot een dames- en herentoilet, een tweede kantoorvertrek van ca. 15m2 welke tevens als kantine gebruikt kan worden en de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte (ca. 250m2) is onder andere voorzien van een betonvloer, kunststof kozijnen en nieuwe overheaddeuren. Eventuele machines kunnen op krachtstroom worden aangesloten.

Metrages:
Bedrijfsruimte: ca. 250m2
Kantoorvertrek 1: ca. 30m2
Kantoorvertrek 2: ca. 15m2

Parkeren:
Aan de zijkant en voorzijde van het bedrijfspand is voldoende ruimte voor het parkeren van voertuigen en voor het laden en lossen van goederen.

Voorzieningen:
Betonvloer
Krachtstroomvoorzieningen
Overheaddeuren
Gasheaters
CV opstelling
TL verlichting
Sanitaire voorzieningen
Kabelgoten
internet en telefonie aansluitingen

Huurcondities:
Huurprijs: €1.250,00 per maand exclusief BTW, exclusief gas, water en elektra.
Huurtermijn: In overleg
Servicekosten: nader te bepalen
Waarborgsom: €2.500,00
Opzegtermijn: 3 maanden