Kerkstraat 40 – 9641 AS Veendam

picture

Dit pand is tevens te koop !

Midden in het gezellige centrum van Veendam, op een A-locatie, wordt aangeboden een winkelruimte groot circa 130 m2, welke zo betrokken kan worden. De winkel heeft een frontbreedte van circa 7 meter.

De winkel is zowel met de auto als per voet goed bereikbaar. Rondom de winkelruimte bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid. Gelegen nabij winkels als Xenos, EP-Rosies, Trekpleister, Van Uffelen Mode en Scapino. De winkelruimte is voor vele doeleinden geschikt; de locatie is uitstekend.

Bestemming:

Het aangebodene valt onder het Bestemmingsplan Veendam Centrum en heeft als bestemming ‘centrum’ met de aanduiding ‘horeca van tot en met categorie 3’ en is bestemd voor detailhandels-, dienstverlenende en horecabedrijven.
Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Huurovereenkomst:

Huurprijs: € 750,- per maand bij vooruitbetaling te voldoen. Deze huurprijs geldt voor het eerste huurjaar; aansluitend zal een marktconforme huurprijs overeengekomen moeten worden.

Kosten voor verbruik van water, gas, elektriciteit of andere energie komen voor rekening huurder.

Huurtermijn: in overleg mogelijk

Opzegtermijn: in onderling overleg

Huurovereenkomst: Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:290 BW

Indexering: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)

Opleveringsstaat: Huidige staat.

HET GEHELE PAND INCLUSIEF EEN FRAAIE BOVENWONING IS EVENTUEEL TEVENS TE KOOP !